Besray'ın
Güzellik Dünyası

2022 YILININ EN TREND SAÇ RENKLERİ

Her yıl değişen güzellik dünyası trendlerini takip etmek ve onlara ayak uydurmak bazen yorucu olsa da yeniliklerden geri kalmak düşüncesi adeta korku salıyor. Bu nedenle tüm enerjimizi topluyoruz, motivasyonumuzu iyileştiriyoruz ve araştırmalarımıza devam ediyoruz.

İşte 2022’nin trend saç renkleri!

Her yeni yıl; heyecanlarımızı, umutlarımızı, isteklerimizi ve hayallerimizi güncellememiz için bize fırsat tanıyor. Karşımıza çıkan fırsatları olabilecek en iyi şekilde değerlendirmek meziyeti de bize düşüyor. Maksimum zamanımızı evde geçirdiğimiz bir yılı geride bırakırken değişim sürecini saçlarından başlatmaya ne dersin? Evet dediğini duyuyorum ve senin için hazırladığım 2022’nin trend saç renklerini anlatmaya başlıyorum!

Doğal Tonlar saç renkleri arasında yer alan doğal tonlar

Senin de çok iyi bildiğin gibi doğal tonların hakimiyetindeki bir saç renginin zamanı yok. O her zaman trend, her zaman çekici ve asla yarı yolda bırakmıyor. Kendisi 2022’de de trendler arasında ve değişim sürecine eşlik etmeye çoktan hazır!

kızıl saç rengi

 

Kızıl

2022 yılının trend saç renkleri arasında kendisine yer bulmayı başaran kızıl, doğal kırmızıya yaklaşacak gibi görünüyor. Bugüne dek bakır tonlara daha yatkın olan kızıl, artık yerini parlak kırmızılara bırakacak.

Lila saç renkleri arasında yer alan lila

Pastel tonlardan vazgeçemeyenler için 2022 yılı harika geçecek gibi görünüyor! Çünkü lila rengi bu yıl çooooook karşımıza çıkacak. Sen istersen leylak rengi de diyebilirsin, sorun değil😊

 

küllü kumral bir renk Küllü Kumral

2022’de saç rengini büyük değişiklikler yapmadan değiştirmek istiyorsan küllü kumral trendini göz önünde bulundurmanda fayda var. Ancak kuaförüne yoğun gri yansımalar istediğini mutlaka söylemelisin.

 

 

Platin Sarısı

saç renkleri arasında yer alan platin sarısı

Saç uzmanları 2022 yılının en iyi saç renklerinden biri platin sarısı diyor. Yeni yıla son derece havalı bir sarışın olarak girmek istiyorsan

 cesaretini şimdiden toplamaya başla derim. Saçının açma işlemine dayanıklı olup

 

 olmadığı konusunda dikkatli davranman gerektiğini de unutma!

 

Daha fazla içerik için Sesu’yla Eğlence arşivimize göz atmayı unutma! Ayrıca yorumların bizim için çok değerli. Eğer yorumlarını bizimle paylaşmak istersen @sesuagda Instagram adresinde DM kutumuz sana daima açık 😍